McDonald's reklám Apple stílusban

McDonald's reklám Apple stílusban

2015. október 15. | Akos Moldvan

"Az Apple kommunikációs stílusa - legyen szó akár egy keynote-ról, akár egy terméket bemutató Youtube videóról, - mindig is egyedi és különleges hangulatú volt. Ez szerencsére a mai napig nem változott, rövidfilmjeiket egyszerű, minimalista stílus és gyönyörű, kiváló minőség jellemzi. A videókban sokszor már a fény is úgy csillan meg a készülékeken, hogy az ember azonnal tapicskolni, vagy még inkább tulajdonolni akarja azt."

Ezzel a szöveggel vezettem fel tavaly az IKEA által készített roppant szellemes kis videót, melyben az Apple védjegyének számító stílusban mutatták be a legújabb IKEA katalógust. Úgy látszik az almások tényleg jól csinálnak valamit, mert nemrég a Buzzfeed is ugyanerre a filozófiára húzta fel a McDonald's klasszikus ételeit bemutató videóját, ami annyira jól sikerült, hogy kis híján megkívántam a gyorsétteremlánc kajáit. De aztán mégsem.

Viszont roppant vicces! FRI. NUGGET. MAC.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr567970991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása