Virtuális strand a 7-es buszon

Virtuális strand a 7-es buszon

2015. június 10. | Akos Moldvan

Új kreatív ötlettel rukkolt elő a MyAd Marketing az idei strandszezonra a tavalyi óriáscsúszda után. Különleges meglepetéssel kedveskednek a nap és a víz szerelmeseinek június 8. és július 7. között, ugyanis az egyik 7-es buszt virtuális stranddá alakították át a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt.-vel együtt.

Ha ténylegesen csobbanni nem is lehet ezen a járaton, a strand illúziója szinte tökéletes lesz. Az utasok a kék ég alatt, pálmafák, napernyők és nyugágyak között utazhatnak, „vehetnek” egy jó kis tejfölös lángost, „elcsúszdázhatnak” a busz egyik végéből a másikba, és két megálló között akár jakuzziban vagy hullámfürdőben is „hűsölhetnek”.

A gyógyfürdők és MyAd ezzel kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a fővárosi fürdők és strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal, számos kedvezménnyel és remek programokkal várják a vizes kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

000.jpg

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr527531014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása