Szeretkezz, ne háborúzz!

Szeretkezz, ne háborúzz!

2014. január 17. | Akos Moldvan

AXE reklámok már szép számmal szerepeltek itt a blogon, melynek oka nagyon egyszerű: a reklámfilmjeiket olyan sémára építik, amivel nem lehet nagyot bukni. Legtöbbször vannak benne jó csajok (ami jó a férfiaknak) és legtöbbször van benne szerelmi szál is (ami meg jó a hölgyeknek, hiszen 30 másodpercben megkapni egy egész estés szerelmes film esszenciáját még egy dolgos hétköznapon is felüdítő élmény), ráadásul mindezt sokszor humoros köntösben tálalják, ami megint csak nem probléma.

A mostani Super Bowl-ra készített kreatív történetében ugyan egy picit más az eddig megszokottól, de a kötelező elemeket a fent említett módon azért behúzza a véghajrában ez is.

axe-peace-726.png

A videó elején amúgy sok jóra nem számít az ember, hiszen a II. világháború és a Vietnami háború egy-egy pillanata elevenedik meg, de ugyanúgy kapunk betekintést Észak-Korea és a Közel-keleti régió "ünnepnapjaiba" is.

Háború, erőszak, kegyetlenség... Azért az sejthető már az elején, hogy a "Béke" nevű új illattal nem ezek lesznek középpontban, de a kiszámíthatóság ellenére mégis jó érzéssel nézi végig a rövidfilmet az ember, mert ugye minden jó, ha a vége jó. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr385762370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása