Mit művel velünk az okostelefon?

Mit művel velünk az okostelefon?

2013. augusztus 24. | Akos Moldvan

Nem klasszikus értelemben vett reklámfilmről van szó (ahogy az lenni szokott itt a blogon), de garantálom, hogy aki megnézi az alábbi rövidfilmet, nem fog csalódni!

Egyébként, ha nagyon meg akarjuk erőszakolni, akkor nevezhetjük non-profit reklámvideónak is, ráadásul a mondanivalója és a képi világa messzemenően üti a Barátok közt előtti reklámblokk összes "agyporszívó mozgóképét" együttesen.

phone.png

És hogy mit reklámoz? A klasszikus értelemben vett közösségi létet, a barátokkal való kapcsolattartást, magát az életet, amit élünk és megélünk. Az élményeket és a fontos eseményeket, amik Facebookra vagy Twitterre való csirip nélkül is ugyanolyan gazdagok és emlékezetesek maradnak... Sőt...

Nem mondom, hogy az okostelefon rossz dolog. Magam is lelkes és "hard-core" felhasználója vagyok, de az ilyen kreatív rövidfilmek után én is elgondolkodom azon, hogy nem visszük-e néha túlzásba az információra való éhezést, a cicás-videó megosztásokat, a "check-in"-eket és a 2 percenkénti felesleges email fiók frissítést.

Te mit gondolsz?

Aki mindezt az okostelefonján nézte végig ugye azonnal lájkolja a cikket? :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr445474418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása