Reklámarc lett a világ legmogorvább macskájából

Reklámarc lett a világ legmogorvább macskájából

2013. március 29. | Akos Moldvan

Teljesen indokolatlan lett volna nem felhasználni "Grumpy Cat"-et, polgári nevén Tardar Sauce-t valamilyen reklámkampányban. Annyira egyedi és különleges arcberendezése van, hogy már alapból az kampányért kiáltana, de a köré felépített hype egy óriásit lendít még ezen is. A fura legörbülő szájú cicából óriási mém lett napok alatt az interneten, amióta 2012. szeptemberében felkerült a Reddit-re. Tardar soha semminek nem tud örülni, mogorva, goromba, amennyire csak lehet. Gazdája szerint az életben persze ez nem így van, de a viccesebbnél-viccesebb képek a neten hihetetlen sztárrá avanzsálták a macskát.

A Friskies kapva kapott az alkalmon, hogy a Youtube-on futó sorozatában végre egy celebet is szerepeltessen. A rövidfilmek történetesen különböző macskákról szólnak, akik hétről-hétre kapnak valamilyen játékot és a nézők azért izgulhatnak, hogy vajon játszani fognak-e vele. A sorozat címe: "Will Kitty Play With It?".

grumpy2.png

Macskákról lévén szó a játék lehet egy PET palack kupakjának műanyag gyűrűje, egy WC papír guriga, ami az utolsókat rúgja vagy éppen egy műanyag kanál. Mondani sem kell talán, hogy az eredmény szinte mindig IGEN volt, egészen addig míg meg nem érkezett Tardar.

Az első videóban egy másik macska kapta meg Tardart, amolyan játékszerként, a második videóban pedig Tardart árasztják el minden földi jóval, ami macskának adható, de az eredmény sajnos borítékolható. Egy biztos, ennek a macseknak tényleg van humora, még ha fanyar is! :)

grumpy.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr185179216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása