Ayrton Senna emlékére

Ayrton Senna emlékére

2013. augusztus 05. | Akos Moldvan

Ayrton Senna kétségtelenül azon Forma-1-es pilóták egyike, akinek a nevét még azok is ismerik, akik nem követik a száguldó cirkuszt hétről-hétre. Egy igazi legenda volt, sokak nagy kedvence, aki 1994-ben, a szezon harmadik futamán, a San Marinó-i nagydíjon halálos balesetet szenvedett.

ayrton-senna-tribute.jpg

Senna 1984-ben debütált a Formula–1-ben, 1988-ban pedig a korszak egyik legjobb versenyzőjének, Alain Prostnak lett a csapattársa a McLarennél. Ebben az évben már nem lehetett turbómotort használni, így a csapat V10-es Honda motorral versenyzett. Ezzel a motorral futotta Senna Japánban a Suzukai pályán a leggyorsabb kört és ezen apropóból készített a Honda egy emlékvideót, mellyel az egyik legnagyobb F1-es pilóta előtt tiszteleghet.

A technológiának köszönhetően a nézők újra átélhették Senna körét, a felállított hang és fénytechnika segítségével újra részesei lehettek a helyszínen a régi idők hangulatának. Nagyszerű videó egy nagyszerű pilóta emlékére! Szép volt Honda.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr875445522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása