Sportolók a szurkolókért

Sportolók a szurkolókért

2013. április 20. | Akos Moldvan

Történt egyszer - nagyjából tavaly nyáron -, hogy az Adidas gondolt egy nagyot és a Londoni Olimpiára való készülődés jegyében kicsit felspannolta az embereket az Olimpiai Falutól nem messze lévő bevásárlóközpontban, hogy még nagyobb lelkesedéssel vessék bele magukat nemzetük csapatainak és sportolóinak biztatásába. Ehhez felállítottak egy fényképkabint, melybe a szurkolók lőhettek magukról egy képet, majd egy hatalmas csellel, pár elkattintott kocka után megjelent maga David Beckham. Volt aztán nagy örömködés, könnyekig meghatódás, érdemes megnézni annak, akinek kimaradt.

Aztán történt egyszer - nagyjából egy hete -, hogy a DigiSport gondolt egy nagyot és az EHF Bajnokok Ligájában való szereplés jegyében kicsit felspannolta az embereket a Veszprém kézilabdacsarnokában, hogy még nagyobb lelkesedéssel vessék bele magukat csapatuk biztatásába. Ehhez felállítottak egy fényképkabint, melybe a szurkolók lőhettek magukról egy képet, majd egy hatalmas csellel, pár elkattintott kocka után megjelentek a Veszprém játékosai. Volt aztán nagy örömködés, könnyekig meghatódás, érdemes megnézni annak, akinek kimaradt.

Jópofa, kreatív, vicces, aranyos.. csak épp orbitális koppintás. Ettől függetlenül a sportolóink persze baromi jófejek és a Veszprém még mindig az egyik legjobb csapat, csak kár, hogy nem vittek valami eredetit bele ebbe a videóba a készítők.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr615235909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása