Na de kicsoda Spartacus?

Na de kicsoda Spartacus?

2013. április 19. | Akos Moldvan

Diákcsínyek kellemetlen velejáróját bújtatta új köntösbe a Carlsberg legújabb rövidfilmjében, mely Írországban debütált Valentin-napon. Bizonyára sokakkal megesett, hogy kollektív felelősségvállalást hajtottak végre több osztálytársukkal együtt egy iskolai rendbontás után csak azért, hogy az igazgató vagy az osztályfőnök ne tudjon egy emberre drámai büntetést mérni.

spartacus2.png

Nos a helyszín változott ugyan, a történet azonban nem sokat. Hiszen legbelül mindenki egy kicsit gyerek marad, így miért ne eshetne meg, hogy egy óriásvállalat házsártos főnökének fényképét Spartacus névvel valaki egy majom fotójával keresztezi, majd világgá kürtöli azt Twitteren nem számolva a következményekkel.

Na de hogyan lehet kimászni egy ilyen slamasztikából? Összetartással, csapatépítéssel és természetesen pár üveg jéghideg Carslberggel.

Azzal azért számoljunk, hogy egy ilyen mentés után a számla kifizetés lehet, hogy ránk hárul.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr295234303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása