Stresszteszt!

Stresszteszt!

2013. február 13. | Akos Moldvan

 

Hosszasan lehetne vitatkozni arról, hogy a Nivea által életre keltett - "Stresszteszt" néven futó - kampány mennyire mozog a humor és mennyire a szemétség határán, de egy biztos, egyedi és különleges ötlet, így mindenképp szót érdemel a blogon.

A cél egyértelmű volt. Leizzasztani az embereket amennyire csak lehet, ha kell akkor a legalattomosabb eszközöket is bevetve.

nivea.png

 

Gondolom sokan kerültek már kellemetlen, szinte kínos helyzetbe úgy, hogy egyáltalán nem tehettek arról. Legjobb példa erre talán a tehetségkutató műsorok első pár része, amikor a borzasztó produkciókkal hírhedté váló szereplőknél már csak maga a néző érzi rosszabbul magát a zsűri és az egész ország előtt.

Nagyjából ugyanilyen kellemetlen perceket élhettek át azok az áldozatok is, akik egy repülőtéren várakozva estek majdnem hanyatt, amikor egy napilap címlapján bűnözőként feltüntetve látták meg magukat. Nem sokkal később a híradóban is feltűntek fotóval, az i-re a pontot pedig a hangosbemondó tette rá, amikor körözött személyként írta le őket... Nos ha mindez egyszerre történik és még a rendőrség is megtalálja az illetőt, akkor csak két dologról lehet szó... Vagy valóban toplistás bűnöző az ember vagy csak a Nivea szerette volna kideríteni, hogy megfelelő dezodort használ-e vagy annak hiányában a víz is kiverte az elmúlt 10 percben...

Kellemetlen percek következnek humoros és jókedvű végkimenetellel! Jó szórakozást! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr675079250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása