Grand Canyon túra otthonról

Grand Canyon túra otthonról

2013. február 11. | Akos Moldvan

A Google szolgáltatásai között mindig is lenyűgöző volt a Maps tudása. Tökéletes felület, mely PC-n, tableten és okostelefonon is remekül használható és nagyon nagy segítséget nyújt az embernek egy-egy utazás alkalmával, történjen az autóval vagy valamilyen tömegközlekedési eszközzel.

Később megjelent a Maps-ben, az úgynevezett "Street View", mellyel gyakorlatilag otthonról bejárhatunk távoli nagy városokat, különleges helyeket, kicsit úgy érezhetjük, mintha ott lennénk az adott országban. Így behálózni a világot valós pillanatfelvételekkel egyszerűen elképesztő dolog.

google_maps.png

Az alábbi kisfilm azonban ennek a szolgáltatásnak a továbbfejlesztését hivatott promótálni, a Google ugyanis "off-road" terepre ment, hogy még szélesebb témakörben tudjon szórakoztatni minket. Az új látványosság pedig nem más, mint a Grand Canyon, melyet 360 fokos panorámaképet készítő kameráikkal jártak be. Több, mint 9500 panorámakép érhető el jelenleg a Google Maps-en a Grand Canyonról és több, mint 75 mérföldnyi vasút és túraútvonal került feltérképezésre. Akinek így hétfőn kedve szottyanna egyet túrázni Észak-Amerikában, annak irány a maps.google.com/grandcanyon. Jó szórakozást!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr255073885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása