Gondolkodj... buszozz!

Gondolkodj... buszozz!

2012. szeptember 12. | Akos Moldvan

take_the_bus.jpg A belga tömegközlekedési vállalat már dobbantott egy nagyot, amikor hangyákkal, pingvinekkel és szentjánosbogarakkal szemléltették a "csapatban utazás" szépségeit és előnyeit.

Hasonlóan nagy durranás a kanadai The Capital Transit Network két rövidfilmje, melyben szintén a tömegközlekedés használatának pozitív hatásai kerülnek bemutatásra nem kevés humorral megfűszerezve.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy szüksége volt egy kis pihenőre, 10 perc megállásra, hogy átgondolja a dolgait, végigvegye fejben a napját, a döntéseit vagy akár egy filmet, amit nem rég látott. Nem is lehet erre jobb helyszín a hazafelé tartó busz, mely kellemes zötykölődésével és nyugalmával kitisztítja az ember gondolatait.
Zseniálisan egyszerű és nagyszerű reklám a quebeci Lg2 reklámügynökségtől, mely rövidre fogja mondandóját és közben szórakoztat! Nem kicsit, nagyon!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr604771464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása