Segít az Audi Quattro Team

Segít az Audi Quattro Team

2012. március 07. | Akos Moldvan

audi_quattro_team.jpg

Szép lassan reméljük, hogy beköszönt a tavasz hozzánk, de azért a videót elnézve kijelenthetjük, hogy a tél tekintetében a bolgárok rosszabbul jártak nálunk. Saját elmondásuk szerint is a 2011/2012-es az egyik legkomolyabb telük volt az utóbbi években.

Ezt a borzasztó időjárást használta ki a Szófiában működő Noble Graphics ügynökség, hogy promótálja az Audi méltán híres Quattro rendszerét. Az összkerékmeghajtású rendszerrel ugyanis a többi autóhoz képest viszonylag ritkán akad el az ember még az ilyen útviszonyok közepette is.

A cég annyira hatékony kívánt lenni, hogy autót nem is tervezett a kampányba. Létrehozták ugyanis a 4 főből álló Audi Quattro Team-et, akiknek a feladata volt segíteni az időjárás okozta járhatatlan utakon az elakadt autósoknak. Akiknek nem adatott meg a lehetőség, hogy egy négykerékmeghajtású Audival könnyen és egyszerűen közlekedjenek instant segítséget kaptak a 4 piros kabátos úriembertől.

141 elakadt autóst sikerült a hó fogságából "kimenteni", de hogy ezek közül a következő télen hány fog Audival közlekedni azt nehéz lenne megtippelni. Mindenesetre ötletes és költséghatékony reklám a márkának, az biztos.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr604294602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása