Hazánk szellemi és kulturális értékei

Hazánk szellemi és kulturális értékei

2011. december 01. | Akos Moldvan

A Nemzetközi Turisztikai Filmfesztiválon beválasztották a legjobb reklámfilmek közé hazánk promóciós filmjét a "Hungary - World of Potencials"-t. Az imázsfilmért járó elismerő plakettet 2011. november 11-én vehették át a Magyar Turizmus Zrt. külképviseletének munkatársai a bécsi díjkiosztó ünnepségen.

A filmfesztiválon egyébként majdnem 1400 promóciós film közül kerültek ki a győztesek, így a cím igencsak elismerésre méltó. A Madarász Isti rendezésében készült film egy éves folyamat után jutott be az utolsó fordulóba, ahol aztán kiérdemelte a fent említett díjat.

A magyar emberek szellemi és kulturális értékeit felsorakoztató mű, a kreativitás mellett az ország turisztikai attrakcióit és nevezetességeit is bemutatja, így kellemes kis ízelítőt is ad a hazánkról érdeklődőknek. A rengeteg nagyközönségi és szakmai rendezvényen levetített film nagyon hasonlít a számomra oly kedves "Get Engaged" videóra, ami már többször szóba került itt a blogon.

Akinek van egy kis ideje és még nem látta, az ne hagyja ki. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr703428072

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Weboldal bérlés kontra weboldalkészítés 2011.12.01. 10:30:00

Több százezer forint egy weboldal indítása, vagy egy új rablás az üzleti pályán? Kinek a pénzére pályáznak a weboldalszerkesztők?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása