Itt a Google online zeneboltja

Itt a Google online zeneboltja

2011. november 18. | Akos Moldvan

 

November 16. volt a dátum, amire az androidos társadalom összetett kézzel várt (legalábbis az Egyesült Államokban). Ekkor startolt el ugyanis hivatalosan a Google legújabb szolgáltatása a Google Music.

Az iTuneshoz hasonló szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az androidos okostelefonnal rendelkező felhasználók könnyen és egyszerűen rendezzék el készülékükön kedvenc zenéiket, feltöltsenek saját lejátszási listákat, a ma oly népszerű kifejezéssel élve: "Felhőben tárolják saját tartalmaikat, hogy bármikor és bárhol hozzáférhessenek.".

Ezen felül a Google az Android Marketen megnyitotta új zeneáruházát is, melyben több, mint 13 millió zeneszám található olyan neves kiadóktól, mint az Universal Music Group, a Sony Entertainment vagy az EMI. Mostantól tehát minden (amerikai) android tulaj vígan válogathat kedvenc előadói dalaiból és húzhatja le azt saját kütyüjére.

Ebből az alkalomból készített a Google egy pofás kis reklámot. A reklámfilmben rövid betekintést kapunk az elmúlt évtizedek hanghordozóinak egyvelegébe és abba, hogy miért is lesz más (sokkal jobb) a Google Music, mint a klasszikus zenetárolási eszközök.

Jónak tűnik amúgy... mondanám, hogy kipróbálom, de sem amerikai nem vagyok, sem Android user, így marad csak a reklám. Nézzétek Ti is. :)

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr703391408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása