Csomagszállítás a weben

Csomagszállítás a weben

2011. október 27. | Akos Moldvan

Innovatív és egyben hasznos banner kampánnyal állt elő a McCann Lowe reklámügynökség Belgiumban. Az Opel legnagyobb hasznogépjárművét, a Movano-t népszerűsítették, mely akár 3,5 tonna rakomány szállítására is képes. De hogyan lehetne a funkcionalitásra és a hasznosságora kiemelten felhívni az emberek figyelmét? Elkészítették az első bannert melyen az Opel Movano a weben keresztül szállítja el cuccainkat.

Az interneten elküldhető fájlok mérete akár 2 GB-os is lehetett, így barátainknak az Opel segítségével szinte bármit elküldhettünk. A kampány ideje alatt több, mint 5600-szor vették igénybe a Movanot a látogatók, akik az email letöltése után magáról a hasznongépjárműről is kaphattak további érdekes információt.

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr113332908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása