Az évszázad ötlete!

Az évszázad ötlete!

2011. október 12. | Akos Moldvan

Vigyázat! Eszméletlen ötlet következik!

Férfiak! Ha ez beválik, akkor itt a megoldás az összes vásárlás kibekkelésére!
Nincs több ácsorgás a női ruhaboltok próbafülkéi előtt, nincs több malmozás a szépségápolási kellékek előtt amíg kedvesünk púdert választ magának, nincs több unalmasan eltöltött perc a fehérnemű boltban.... (ácsi.... ott eddig sem volt, akkor ez utóbbi visszavonva).

Itt a (dobpergést kérek) FÉRFIMEGÖRZŐ az IKEÁ-tól!
Nem tudom személy szerint ki találta ki, csak azt, hogy az ausztrál The Monkeys reklámügynökség váltotta valóra ezt a rendhagyó szolgáltatást.

Amíg a kedvesünk nézelődik, méricskél, gondolkodik a bútorok és kiegészítők tökéletes színpompáján, addig mi XBOX 360 konzolokon, flippergépeken, TV csatornákon tehetjük izgalmasabbá a napot többi sporttársunkkal. Ja! És nem elhanyagolható az ingyen hot-dog sem!

Ilyen csoda nincs is, gondolhatnánk.... és jól gondoljuk! Mindössze 4 napig volt lehetősége a férfiaknak kipróbálni a problémamentes vásárlás minden földi jóságát. Szeptember 2-án ugyanis hivatalosan is Apák Napja van Ausztráliában és ebből az alkalomból döntöttek úgy az IKEÁ-nál, hogy megkímélik a családapákat a vásárlás minden nyűgétől. Persze nem lehet éjt nappallá téve a "játszószobában" ülni, így a hölgyek kaptak egy speciális kulcstartót, ami félóránként jelzett nekik, hogy a férjük a "dühöngőben" lett hagyva, ne merüljenek bele annyira a vásárlásba.

Nobel-díj! :)


 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr823295341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása