Boldogság Coca-Cola módra

Boldogság Coca-Cola módra

2011. szeptember 21. | Akos Moldvan

 

A Coca-Cola reklámjairól már megszokhattuk, hogy leginkább a brandet teszik szerethetővé, kellemes, vidám hangulatú rövidfilmekkel, az élményt akarják nekünk elhozni, nem az unalmas "termékjellemzőket". Az alábbi reklám Hollandiában debütált nem rég, bár inkább beszélhetünk a hossza alapján egy animációs rövidfilmről. A Wieden+Kennedy reklámügynökség által megálmodott Coca-Cola Happiness Factory legújabb része 6 és fél percben hozza el nekünk a vidámságot és a boldogságot.

A jó hangulatú animációs filmben fülbemászó dallamokkal "tudatják velünk tudat alatt", hogy imádjuk a Coca-Colát... Valljuk be azért egy klasszikus agymosásnál sokkal jobb, ha így kedvelünk meg valamit, nem? :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr453238759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása