TMB Panyee FC - Igaz történet

TMB Panyee FC - Igaz történet

2011. június 16. | Akos Moldvan

 

Kicsit komolyabb vízekre evezve jutunk el a thaiföldi TMB Bank által készített, igaz történeten alapuló kisfilmhez. A "Make THE Difference" szlogen alatt futó kampányukkal az embereket szerették volna ráébreszteni arra, hogy mindig van lehetőség személetváltásra. Reményt kelteni bennük, inspirálni őket, hogy a saját kis világukban is képesek a változásra, a változtatásra.

A film egy kis thaiföldi sziget "Koh Panyee" labdarúgó csapatának életébe kalauzol el minket. A történet 1986-ban kezdődik, amikoris a tenger felett "lebegő" faluban élő fiatal, futball szerető gyerekek gondoltak egy nagyot és a helyhiányt bravúrosan kiküszöbölve megalkották saját kis futballpályájukat, hogy kedvenc szenvedélyüknek hódolhassanak. A történet persze nem ér itt véget, a csapat egyre nagyobb sikereket könyvelhet el.. új mez, új pálya mellett inspiráció és remény érkezik a szigetre.

A film alapja egy igaz történet és kiváló példa arra, hogy az ember egy kis kreatívitással és sok-sok akarattal bármire képes lehet!

TMB - "Make THE Difference"
 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr492989831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása