A legjobb 2016-os Super Bowl reklámok - Coca-Cola

A legjobb 2016-os Super Bowl reklámok - Coca-Cola

2016. február 12. | Akos Moldvan

A CBS által adott 50. Super Bowl a vártakkal ellentétben nézettségi rekordot nem döntött ugyan, de a Nielsen mérése szerint átlagban így is 111,9 millió polgár nézte. A csúcspont persze most is a szünet volt, 115,5 millió nézővel. Azt már korábban írtuk, hogy egy kisebb vagyon 30 másodpercben megjelenni a Super Bowl szüneteiben reklámfilmmel, de néhány szpotban azt is láthatjuk, hogy maga az elkészítés sem két fillérbe került. Mondjuk ha már ennyit költ az ember adásbakerülésre, tényleg ne a produkción spóroljon. 

A Coca-Cola brutális látványvilággal keltette életre a Marvel két népszerű karakterének, Hulk-nak és Ant Man-nek a közös epizódját. A történet Bruce Banner laboratóriumában kezdődik, ahonnan az utolsó doboz Coca-Colát a vicces szupertolvaj Ant Man nemes egyszerűséggel ellopja. Bruceból azonban ennél kisebb stressz hatására is előtört már a zöld izomkolosszus, nemhogy most. Hulk üldőzőbe veszi Ant Man-t, hiszen kedvenc itala a tét.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr58383678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása