Szívmelengető reklám egy kislány és egy hóember különleges barátságáról

Szívmelengető reklám egy kislány és egy hóember különleges barátságáról

2015. december 18. | Akos Moldvan

Igazán megható kis animációt tolt be a Cineplex így pár nappal karácsony előtt a virtuális térbe, így akinek eddig a rengeteg teendője mellett nem volt ideje picit megállni és érzelmileg rábillenni az ünnepi hangulatra, most itt a remek alkalom. A "Lily & a hóember" c. rövidfilm 2 percben meséli el egy kislány és egy hóember különleges történetét.

A nyár ugyan nem a hóemberek legjobb barátja, de Lily remek ötletének köszönhetően mégis végigkövethetjük kettejük életét egészen odáig, hogy Lilyből érett, felnőtt nő válik. A munkának és megannyi egyéb teendőnek köszönhetően persze egyre kevesebb időt tud szakítani fagyos kis barátjára, de szerencsére időben előáll egy újabb frappáns ötlettel ahhoz, hogy minden néző könnyel a szemében, de mosollyal az arcán jusson el a vége felirathoz. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr298182240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása