Az igazán fontos dolgokra mindig tudni kell időt szakítani

Az igazán fontos dolgokra mindig tudni kell időt szakítani

2015. január 22. | Akos Moldvan

Megható reklámfilmmel rukkolt elő a Dialdirect Biztosító Dél-Afrikából. A rövidfilmben egy (egyedülálló?) anyuka látható, akinek az állandó napi teendők és a két gyerkőc mellett sem ideje, sem energiája nem marad szinte semmi másra. Kisfia nagyon szeretné, hogy ott legyen az előadáson, amire régóta készül, ezért úgy dönt, besegít az otthoni teendőkbe.

dialdirect.png

Tételről tételre felírja a naplójába, hogy mennyi időt sikerül akár egy mosogatással, akár egy vasalással spórolnia édesanyjának. A videó végén a kiskölyök épp kutyasétáltatásból jön hazafelé, amikor anyukája megkérdezi, hogy merre járt. A válasz:

"Időt spóroltam Neked, hogy megnézhess az előadásomon!"

A Dialdirect tisztában van vele milyen fontos minden perc az életben. Egyszerű, gyors biztosításkötéseivel pedig időt spórol ügyfeleinek, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak.

A történetbe nyilvánvalóan bele lehet kötni több szálon is, de szerintem ne tegyük. A mögöttes mondanivaló nagy általánosságban gond nélkül megállja a helyét. Az állandó rohanás és a fontosnak hitt "kötelező" teendők mellett néha meg kell állnunk egy pillanatra, hogy átgondoljuk  és meglássuk az igazán fontos dolgokat az életben.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr427096859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása