Lezárult a Pimp My Pipe. Íme a nyertesek!

Lezárult a Pimp My Pipe. Íme a nyertesek!

2014. október 08. | Akos Moldvan

Szeptember 15-én éjfélkor lezárult a FŐTÁV közösségi köztér színesítő projektje, a Pimp My Pipe. A pályázat célja, hogy a IV. kerületi Elem utcában található, föld fölött futó távhő-vezeték - és ezzel Budapest városképe - némiképp megszépüljön és egy színesebb, vidámabb környezet fogadja az arra járókat. Ötletekből nem volt hiány, hiszen közel 500 pályamunka érkezett be a Facebook oldalon lévő játék felületére, az első 50 legtöbb szavazatot kapott alkotásból pedig egy 6 tagú zsűri válaszotta ki a nyertes pályázatot.

Szakmai zsűri által kiválasztott nyertesek:

A szakmai zsűri döntése alapján Lehoczki Zsuzsa „Tékép” című pályázati anyaga végzett az 1. helyen, melynek végső terveit a Színes Város köztérszínesítő csapat készíti el. A nyertes pályázat azért nyerte el a zsűri egyöntetű tetszését, mert a kerületi identitást tükrözi. A lokális értékek és városrész szerkezet megerősítése a kerülethez való tartozás, kötődés érzését erősíti, mely szintén fontos szempont a városszínesítés mellett.

pimp-zsuri-01.jpg 

2. helyen Fekete Tünde - ”Budapest felett az ég” c. műve végzett:

pimp-zsuri-02.png

 3. helyezett Botos Barbara lett “Zsiráf loves Budapest” c. alkotásával:

pimp-zsuri-03.png

Közönségszavazás:

A közönségszavazáson Zsoldos Adrienn - Budapest az én városom című alkotása végzett az első helyen 1948 db szavazattal. Nyereménye egy iPhone 5C:

pimp-kozonseg-01.png

Gratulálunk a nyerteseknek!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr76721469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása