Messi és Kobe megint szívatja egymást

Messi és Kobe megint szívatja egymást

2013. december 06. | Akos Moldvan

Nem az első alkalom, hogy a Turkish Airlines két aktuális reklámarca Lionel Messi és Kobe Bryant egymást felülmúlva produkálják magukat egy reklámfilmben. Az "első részben" egy repülőn próbáltak lenyűgözni egy kiskölyköt különböző bűvésztrükkökkel, aminek aztán egy verhetetlen „varázslattal” vetett véget egy harmadik személy. (Azért sem spoilerezek, hátha valaki még nem látta).

A két sztár legújabb rövidfilmjével már biztosan találkoztatok páran a Youtube videók előtti reklám szekcióban. Véleményem szerint azon kevés alkotások egyike, aminél 5 másodperc után nem nyom az ember a „Hirdetés átugrása” gombra.

Az új reklámban az alap filozófia nem sokat változott, ismét a versengésé a főszerep, de ezúttal különböző „selfie” fotókkal próbálják meg egymást túllicitálni Messiék a világ minden tájáról. Az argentin előbb Moszkvából, majd a Maldív-szigetekről és a Kilimanjaro tetejéről jelentkezik be, Kobe pedig Kínában és az afrikai szavannán tesz egy villámlátogatást. Végül a kegyelemdöfést Kobe egy „photobomb”-bal adja meg Messinek Isztambulban, de persze a küzdelem itt nem érhet véget.

messi-vs-kobe.png

Kíváncsian várom lesz-e még folytatása a két sportoló baromkodásának, mindenesetre a Turkish Airlines-nak sikerült kellően humorossá tenni a versengést úgy, hogy közben nem feledkeztek meg arról sem, hogy megemlítsék az általuk kínált szolgáltatások legérdekesebb tudnivalóit is.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr305678312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása