Óriás babakocsi a Skodától

Óriás babakocsi a Skodától

2013. augusztus 12. | Akos Moldvan

Apukák! Tegyük a kezünket a szívünkre. Mennyire lenne menő, ha egy 20 colos alufelniken gördülő, hidraulikus felfüggesztéssel ellátott, spoilerekkel felpaprikázott babakocsiban tolnánk végig a kis csöppségünket egy parkban? Valljuk be, durván az lenne.

01r.jpg

03r.jpg

Ugyanezt állította a megkérdezett 1000 brit férfi is, amikor feltették nekik a nagy kérdést: Több időt töltenének-e a szabadban a csöppséggel, ha a babakocsi egész egyszerűen "überkirály" lenne. A válaszadók 76%-a felelt igennel, amit a Skoda egészen extrém módon értelmezett. Konkrétan életre keltette az RS Mega Man-Pram-ot, a babakocsik Rolls-Royce-át.

02r.jpg

04r.jpg

Aki futna a boltba a cuccért, annak van egy rossz hírem. A Skoda egyik legvagányabb alkotása sajnos csak egy reklámfilmhez készült, melyben a harmadik generációs Octavia RS-t mutatják be a közönségnek. Azt az Octavia RS-t, ami a cég állítása szerint, minden csak nem egy hétköznapi családi autó. Ilyenformán pedig mit keresne egy hétköznapi világban?

Mondjuk a 2-es villamosra feltenni a Vigadó térnél megfizethetetlen lenne. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr845458312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása