Szilágyi Áron Darth Vader ellen?

Szilágyi Áron Darth Vader ellen?

2013. július 08. | Akos Moldvan

Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára a blogon, hogy magyar reklámról írhatok anélkül, hogy fejcsóválás lenne a posztírás közben. A MOL Vívó Világbajnokság új rövidfilmjével kapcsolatban pedig bizton állíthatom, hogy csak jó érzések fognak el. Persze ez igen nagy mértékben köszönhető Szilágyi Áronnak, akiért - feltételezem több millió magyarral együtt - vért izzadva szurkoltam a Londoni Olimpián, ahol aztán a dobogó tetejére vívta magát elsöprő győzelemmel.

szilagyi-aron.jpg

Meredek szituációkból pedig van bőven a mostani DEART Produkció által készített reklámfilmben is, bár az olimpiai ellenfelek után ez már csak maximum levezetés bajnokunknak. Jöhet akár Darth Vader is, Áronnak nincs megállás, hiszen 2013. augusztus 5-12. között Budapesten, a SYMA Csarnokban rendezik a Vívó Világbajnokságot 89 ország 732 résztvevőjével. Azt pedig csak remélni tudom, hogy csodálatos éremesővel örvendeztetnek majd meg bennünket sportolóink.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr665396859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása