Mutasd a QR-kódod, megmondom ki vagy!

Mutasd a QR-kódod, megmondom ki vagy!

2012. január 09. | Akos Moldvan

A Heineken gondolt egy nagyot és a Heineken Open'er Music Festival-on, egy új őrülettel, személyre szabott QR-kódokkal könnyítette meg a fiatalok számára az ismerkedést. Úgy gondolták, hogy a félénkebb vagy rutintalanabb fiúk is könnyebben szánják rá magukat a "Szia, meghívhatlak egy italra?" klasszikus csajozós mondat ismételgetésére, ha előtte "leinfózhatják" az áldozatot. Nem beszélve arról, hogy oldottabb hangulatban a sörfogyasztás is szebb mutatókat produkál.

A Leo Burnett varsói munkatársai találták ki ezt az újfajta U-kód névre keresztelt "randimatricát", de nem lennék meglepőve, ha különböző bulikon vagy fesztiválokon szerte a világon elszaporodna a közeljövőben.

A matricákra természetesen olyan szöveget és információt "kódolhatunk", amilyet csak szeretnénk, a lényeg, hogy ha valaki beszkenneli a rajtunk lévő QR-kódot akkor legyen egy halvány sejtése, hogy milyen fél órára számíthat ha leáll velünk egy kis ismerkedő diskurzusra.

Az ötlet jó, a kreatív fiúknak és lányoknak itt a lehetőség, hogy a slusszkulcspörgetős úriembereket és a mellkidobós hölgyeket lekörözzék a bulikban.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr543530519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása