Pozitív gondolatok

Pozitív gondolatok

2012. január 01. | Akos Moldvan

Az év első bejegyzése a pozitív gondolkodás jegyében szóljon egy magyar kampányról, melynek elkövetője a DDB Budapest reklámügynökség. A #tweetpositive névre hallgató promóció - a kettőskeresztből könnyen kitalálhatóan - elsősorban a twitter felhasználókat vonja be egy játékba, Budapesten, a Dózsa György úton lévő irodaház homlokzatára vetített falfestés segítségével.

A Twitteren elküldött #tweetpositive szöveggel ellátott gondolatokat ugyanis ezen interaktív installáció segítségével lehet eljuttatni a járókelőknek.

A kampány készítőinek fő célja egy kis pozitív életszemlélet becsempészése az emberek hétköznapjaiba. Szeretnék egy helyre gyűjteni az emberek pozitív gondolatait és azokat inspiráció képpen átadni az utcán járókelőknek. A december 27. és január 6. között futó promócióban megoszthatjuk pozitív gondolataikat Twitter-en és ezeket "fénybogarakba csomagolva” juttathatjuk el a Budapesten található interaktív vászonra, hogy mindenki kapjon valami vidám vagy éppen tanulságos életigazságot tőlünk.

A Dózsa György úton mászkálóknak pedig nincs más dolguk, mint 16:00 óra után egy bogarat elkapni és elolvasni "bennük" a Nekik szóló üzenetet.
Kipróbálta már valaki? :)

A vimeo.com-ról származó videók lejátszásához Flash player szükséges.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr493510842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása