A Te kezedben van!

A Te kezedben van!

2011. november 10. | Akos Moldvan

 

A londoni Covent Gardenben 200 ember hozott létre egy óriási kéz formát, a Pfizer, a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalatának jóvoltából. A cég szerette volna  felhívni a járókelők (és feltételezem, hogy ennek a rövidfilmnek a nézőit) az ínzsugor (Dupuytren contractura) nevű betegségre.

A kéz ezen ismeretlen okú elváltozása nem túl ismert a hétköznapi emberek fejében, ezért szerették volna, ha ezzel a ritka betegséggel találkozik az is, aki eddig még soha nem hallott róla.

Az "It is in your hands" kampány célja rávenni azokat az embereket, akik ebben a betegségben szenvednek, hogy merjenek róla beszélni az orvosuknak, hiszen "az ő kezükben van" a lehetőség. (www.itisinyourhands.co.uk)

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr543367458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása