Mi mindenre jó egy BMW

Mi mindenre jó egy BMW

2011. augusztus 25. | Akos Moldvan

 

A BMW az utóbbi időben több extrém autót is bemutatott amik a jővő járműveinek elődjeiként, futurisztikus formával és most még hihetetlennek tűnő extrákkal és technológiával vannak felvétezve. Elég csak a nem rég debütált i szériára gondolnunk.

A formavilág azonban nem minden, a BMW-kben lapuló ConnectedDrive névre hallgató rendszer is folyamatosan halad a korral és minden autóba, legyen az a "sima" 3-as vagy 5-ös széria ugyanúgy kérhető extra lesz, mint egy csúcs sportautóba.

A szoftver által nyújtott szolgáltatások vízióit mutatja be az alábbi rövidfilm, de nem a hagyományos módon. A száraz mese helyett a BMW egy érdekes történettel állt elő: Hogyan kell stílusosan gyöngysort lopni?

Az alábbi reklámból kiderül, bemutatva emellett a ConnectedDrive rendszer rengeteg hasznos funkcióját is. Szerintem remek húzás volt a márka újdonságait egy filmbe illő történetbe csomagolni, de remélhetőleg azért a BMW tulajdonosok nem feltétlenül erre fogják használni ezt a ma még itt-ott érdekesnek tűnő, de idővel teljesen megszokható technológiát. :)

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr673178831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bizarr, de dögös modern építmények 2011.08.25. 11:39:30

Érdekes dizájn, bátor formák, szokatlan funkciók, új anyagok használata jellemzi a modern építészetet. Annak „gyümölcsei” természetesen, mint minden, ami új, megosztják az embereket. Én a keményen lájkolók bandájába tartozom. Az alábbi épületek megterv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása