Hogy reagál egy óvódás, ha egy óriási titkot kell magában tartania?

Hogy reagál egy óvódás, ha egy óriási titkot kell magában tartania?

2015. augusztus 30. | Akos Moldvan

Vajon hogy reagál egy kisgyerek ha az óvónéni a csoportból csak vele oszt meg egy hatalmas titkot? Nevezetesen, hogy ebéd helyett aznap egy óóóriási torta lesz a lakoma. Nyilván ahány gyerkőc annyi féle reakció. Van aki azonnal szétkürtöli a csoportban, akad aki csak a legjobb barátját avatja be. Aztán vannak, akik a kérésnek eleget téve magukban örlődnek a súlyos információval és persze azok, akik tudomást sem vesznek a dologról, inkább visszaülnek rajzolni a helyükre, hisz az sokkal érdekesebb.

A rejtett kamerás felvételeken igazi, őszinte reakciókat és persze cukorfalat kis ovisokat láthatunk, ahogy a Magyar Telekom egyik fontos üzenetét, a megosztás örömét modellezik le a hatalmas cukormázas titoktorta segítségével. A "The Marshmallow Test"-hez hasonlóan ez is roppant szórakoztató. :) 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr417746550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása