Így utazik a magyar

Így utazik a magyar

2015. június 09. | Akos Moldvan

Bár jó pár éve magam szervezem a családi nyaralásokat, felsejlik még az az idő, amikor befizettünk egy szervezett utazásra és sok honfitársunkkal egyetemben a Ferihegyen vártuk remegő lábakkal, hogy induljon végre a nyaralás. Ezekben az időkben nem volt olyan eset, hogy ne lett volna a csoportban legalább egy - de inkább öt-hat - tipikus magyar turista. 

szallashu.png

Tudjátok, akik már akkor előveszik a repülőn a kenyeret, kobászt és paprikát, amikor a stewardessek még csak a biztonsági előírásokat mutogatják. Akik reggel 6-kor csak azért felkelnek, hogy levigyék a törölközőjüket valamelyik napágyra és ezzel lefoglalják azt maguknak adott napra hétre. Akik az all inclusive svéd asztalnál inkább elveszik az összes sütit a tányérjukra még ha ott állsz mellettük és láthatóan te is megkóstolnál egyet. Akik keresztbe rakott teniszütős sportzoknira húzzák fel a szandált és így indulnak a bazársorra lealkudni mindent, amit maguknak vagy a családnak visznek majd haza. Akik hazafelé a reptéren Omega órában, Louis Vuitton táskával és Lacoste polóban ücsörögnek, de a szállodai mini szappanok és az ásványvíz (ha ingyen volt) ott figyel a kézipoggyászukban.

Erről a kihalófélben lévő típusról készített megmosolyogtató reklámfilmet a Szállás.hu, ami sokkal jobban sikerült, mint az eddigi rettenetek.

Ja! Még egy dolog. Ne tapsoljatok a repülőn. (De ha mégis, akkor a 7-es busz sofőrje is kapjon egy kis ovációt, amikor beteszi a nagy kék csodát a Blaha Lujza téren a megálllóba).

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr767528114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása