Beteg gyerkőcöknek egy szebb holnapért

Beteg gyerkőcöknek egy szebb holnapért

2014. november 21. | Akos Moldvan

sickkids_1.jpgA SickKids Foundation egy non-profit szervezet, mely minden nap azért küzd, hogy olyan gyermekeknek nyújtson segítséget, akik a gondtalan és vidám gyerekkor mellett (sokszor pedig inkább helyett) olyan betegségekkel vegyék fel a harcot, amit senkinek nem kívánna az ember.

Az alapítvány egy kampány keretén belül - 2014. november 7-től kezdve - 45 napon keresztül 45 történetet posztol a Youtube-csatornájára, ezáltal 45 tündéri gyermek életébe és nehézségeibe engednek bepillantást. A lurkók pedig csinálják, küzdenek, harcolnak fáradhatatlanul, ahogyan szüleik, ápolóik és orvosaik is. A kezelések, foglalkozások persze nincsenek ingyen, ezért is hívja fel a figyelmet a SickKids az adakozás fontosságára, mely számunkra semmiség ahhoz képest amennyit segítünk vele a jövő miniatűr hőseinek.

Szívszorító és megható igaz történetek, melytől könnybe lábad az ember szeme. :(

Kael - immun-rendellenesség

Gabriel - Leukémia

Malin - Veleszületett csípőficam

Taylum - Krónikus veseelégtelenség

Közeledik a Karácsony, így buzdítok én is mindenkit, hogy a CreativeAds Blog csapatához hasonlóan, ha tudtok segítsetek valamilyen módon non-profit szervezeteknek, alapítványoknak, kórházaknak, hogy mosolyt csaljatok betegségben, rosszabb körülmények között élő gyerkőcök arcára és reményt adjatok nekik egy szebb és jobb holnapért.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr726921159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása