240 km/h-val száguldott az önjáró Audi

240 km/h-val száguldott az önjáró Audi

2014. október 27. | Akos Moldvan

audi-rs7.pngOktóber 19-én vasárnap, az idei utolsó DTM futam felvezető látványossága volt az önjáró Audi RS7-es bemutatója. Az autó egy teljes kört tett meg mindenféle emberi beavatkozás nélkül a Hockenheimringen, ahol a hosszú egyenesben végül a 240 km/h-át is megcsípte. A - jelenleg a - világ leggyorsabb és legerősebb önálló vezetésre alkalmas autójának teljesítménye 560 lóerő, mellyel igencsak meredek köridőt futott, hiszen az automatika a lehető legprecízebb íveket és sebességet lőtte be a felpaprikázott négykerekűnek.

Az Audi Piloted Driving teszten az automatika centiméteres pontosságra pozicionáló GPS jeleket használt a pályán való tájékozódáshoz, ezzel párhuzamosan pedig az autó 3D-s kamerájának képeit hasonlította össze valós időben a tárolt információkkal.

Az érdeklődés a rendhagyó autózásra akkora volt, hogy a weboldal, melyen élőben lehetett követni az eseményt teljesen lefagyott vasárnap, de az elképesztő teljesítményt bemutató videóból kiderül, hogy mennyire a határon ment a négykarikás gépezet a német pályán.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr566838275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása