Váratlan események a buszmegállóban

Váratlan események a buszmegállóban

2014. március 21. | Akos Moldvan

A Coca-Cola a mozikban, a Pepsi London egyik buszmegállójában viccelte meg az embereket nem olyan rég. A buszra való várakozás alapvetően egy unalmas dolog, ha az ember egyedül van (ideig óráig segíthet az okostelefon, amin végigpörgetjük a Facebook hírfalat és egyéb interaktív alkalmazásainkat és persze előfordulhat, hogy egy e-book olvasó is van éppen nálunk, de induljunk ki abból, hogy csak állunk és várunk :).

A Pepsi Max csapata ezeket az unalmas pillanatokat próbálta meg feldobni egy olyan átépített buszmegállóval, ahol a megálló egyik üvegfala LCD felületté lett átalakítva.

pepsi-bus-shelter.png

Egy mini kamera segítségével gyakorlatilag ugyanazt a képet vetítették a képernyőkre, amit az ember látna, ha az üvegfal lenne, de a móka kedvéért a képre különböző vizuális effekteket is behoztak, a buszra várakozók nem kis megdöbbenésére. Az UFO támadástól elkezdve, a csatornából feltörő óriás polipig minden volt, de azt hiszem a legmeredekebb mégis a buszmegálló felé futó tigris lehetett.

Mókás kampány, amivel pont annyit értek el, hogy kicsit feldobták az ottani emberek napját is és talán azokét is, akik mindezt visszanézik. Igyatok sok Pepsit vizet!

Az LG-nek is voltak már egyébként hasonló „viccelődései”, amikor egy állásinterjún egy a Föld felé tartó meteort vetítettek a mit sem sejtő interjúzók szeme elé vagy amikor a liftben ácsorgók alól húzták ki a talajt.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr625872590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása