Troll-típusok a mozikban

Troll-típusok a mozikban

2014. március 20. | Akos Moldvan

slurp.pngAhogy az interneten, úgy a való életben – és így a mozikban is – beleütközünk néhanapján (vagy talán kicsit gyakrabban is) trollokba. Gyorsan átgondolva én az alábbi típusokkal már biztosan találkoztam:

  1. Mobiltelefont nem kikapcsolós
  2. Film alatt telefonálós (ő a „szupertroll”)
  3. Popcorn-nal dobálózós
  4. Film alatt beszélgetős
  5. A késő (és persze az egész sort felállító)
  6. A beteg (orrfújós/orrszívós/köhögős)
  7. Lábfelrakós/széklöködős
  8. Bevásárlás után 10 szatyorral beülős
  9. És a szűrcsölős!

Állítom van aki inkább vesz két kis kólát, hogy kétszer is meg tudja csinálni a hangos szűrcsölést egy film alatt. Persze kivárja mindig a megfelelő jelenetet, ahol valamilyen fontos fordulat vagy egy komoly beszélgetés történik és akkor szippant egy nagyot. A Coca-Cola csapata a Saatchi-val karöltve megviccelt néhány nézőt annak érdekében, hogy emlékeztesse az embereket: egy moziban nem csak ők vannak.

Az egyik filmvetítés előtt elhelyeztek néhány rejtett kamerát és egy zöld falat a mozi előterében, így lencsevégre kapták a várakozókat, hogy aztán extra meglepetést okozzanak nekik a film alatt. A nézők persze mit sem sejtettek abból, hogy részesei lesznek a filmnek, ami az első értetlenkedés után persze fergeteges nevetésbe csapott át.

Az üzenet persze ettől függetlenül örökérvényű: „Maradj csendben a film alatt, nem ugyanolyan ha Te is benne vagy!”.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr445870696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása