200 darab fa az „áldozat” - Kertésznek áll Rippel Ferenc és Való Gábor

200 darab fa az „áldozat” - Kertésznek áll Rippel Ferenc és Való Gábor

2013. október 22. | Akos Moldvan

A CreativeAds Blog csapata mindig is szívesen állt különböző jótékonysági akciók mellé. Nincs ez másképp a 2013. október 29-én 10 órakor kezdődő egyedülálló faültetéssel sem, melyet a segítettem.hu, Rákosmente Önkormányzata és a WeWood szervezett. 

Budapesten, a XVII. kerületi Széchenyi utcában megrendezendő programnak több célja is van. Elsősorban felhívni a figyelmet arra, hogy együttes erővel nagy dolgokra is képesek vagyunk, ami egyben a segítettem.hu „ars poetica”-ja is. (A segítő oldal azzal a céllal jött létre, hogy a hétköznapi „hősöket” összekösse, a honlapon ugyanis mindenkinek lehetősége van anyagiaktól mentes segítséget kérni illetve felajánlani.). De ugyanúgy fontos a környezettudatosságra való felhívás is, hogy tegyünk azért, ahol élünk és ne csak Karácsonykor jótékonykodjunk, hanem az év minden napján próbáljunk segíteni valakin.

Ez a szellemiség vezérelte Rippel Ferenc artista előadóművészt és Való Gábort a TV2 - Napló című műsorának riporterét, hogy a segítettem.hu arcaként részt vegyenek az akciókban, az effajta segítség népszerűsítésben.

És, hogy miért pont faültetés? A WeWood egy amerikai cég magyar leányvállalata, amely fa órák értékesítésével foglalkozik hazánkban. Az USA-ban minden eladott óra után az American Forest ültet egy fát. A magyar forgalmazó azonban úgy vélte, hogy nem csak Amerikában, hanem hazánkban is meg kell honosítani a kezdeményezést. Így talált egymásra a két szervezet és tűzte ki az október 29-i napot, hogy közel 200 facsemetét elültessünk. A faültetéshez nagyon sok támogató és önkéntes csatlakozott, akik szintén erejükön felül segítenek az ültetés zökkenőmentes lebonyolításában. 

segitettem-2.png

Október 29-én sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és leendő segítőt a XVII. kerületi Széchenyi utcában kortól és nemtől függetlenül, mert az ásásban önkéntesek segédkeznek, az ültetésben részt vevőknek a fák behelyezését és betemetését kell elvégezniük.

„Segíts Te is, hisz kezedben a változás!” – segítettem.hu

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr615591854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása