Eszméletlen telekinetikus képesség

Eszméletlen telekinetikus képesség

2013. október 10. | Akos Moldvan

Stephen King híres regénye a Carrie október 18-án landol a mozikban, amihez New Yorkban meglehetősen látványos promóciót párosítottak. Az alap történet szerint ugye Carrie egy félénk, visszahúzódó lány, nem tartozik a népszerű emberek közé az iskolában. A helyzet otthon sem jobb, fanatikusan vallásos anyja szinte megnyomorítja a lelkét. Carrieben egyre nő a feszültség, az elfojtott indulat és egyre erősebb lesz gyerekkora óta jelentkező, rejtett képessége is.

Carrie telekinetikus adottságával pusztán összpontosítással is képes tárgyakat megmozdítani, összetörni, vagy lángra lobbantani, de a lány egyelőre még ura önmagának. Osztálytársnői azonban újabb, minden eddiginél gorombább tréfára készülnek az iskolai bálon, amely felszabadítja Carrie minden elfojtott dühét és szörnyű következményekkel jár.

carrie.jpg

Nos a filmbéli történetet a "minden elfojtott düh" felszabadulásától követhetjük nyomon egy New York-i kávézóban, ahol a Carriet alakító statiszta picit nagyon kiakad, amikor egy másik - szintén beépített - vendég kiborítja a kávéját. Innentől pedig nincs visszaút, a telekinetikus képességek elszabadulnak, az utcáról betévedt járókelők pedig az ájulás és a bepisilés között mozognak valahol a hihetetlen képességekkel rendelkező lány láttán.

Te hogy reagáltál volna?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr205561435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása