Ne harcolj. Válts!

Ne harcolj. Válts!

2013. május 01. | Akos Moldvan

Ha okostelefonokról van szó, akkor szinte mindenkinek a Galaxy S és az iPhone ugrik be először (bár a HTC néha piszkálgatja a nagyok harcát egy-egy típussal). Az mindenesetre elmondható, hogy jogi, szabadalmi vagy éppen piszkálódó reklámcsatákban szinte kivétel nélkül az Apple és a Samsung nevét látjuk mindenhol.

nokia.png

Ebbe a küzdelembe kívánt belerondítani a Microsoft és a Nokia az új Lumia 920-as szériával, valószínűleg amiatt, mert már nincs jobb ötletük arra, hogy komolyan vetessék magukat ezen a piacon. A finn cég a Windows mellett tette le a voksát az okostelefonok rengetegében, melynek előnyeit egy olyan helyzetben próbálják meg bemutatni, amely bármelyik esküvőn megtörténhet. (NEM!) :)

Cserébe viszont vicces lett.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr275260305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása