TOP 5 legnépszerűbb bejegyzés - 2012

TOP 5 legnépszerűbb bejegyzés - 2012

2012. december 28. | Akos Moldvan

Nézzük mely cikkek voltak idén a leglátogatottabbak, legmegosztóbbak vagy épp a  legnépszerűbbek. A statisztika szerint, az alábbi 5 bejegyzés került legtöbbször megtekintésre a blogon:

Első helyezett: Mit jelent anyának lenni?

100 nappal a londoni olimpia megnyitója előtt a Procter & Gamble egy igazán szép és megható reklámmal rukkolt elő. A Thank You, Mom (Köszönöm Anya) a legnagyobb kampány a P&G 174 éves történetében, mely egészen az olimpiai játékok végéig fog futni.A figyelem...tovább »

 

Második helyezett: Nivea Flash Mob

Flash mob-nak hívjuk azt az eseményt, amikor emberek egy csoportja egy előre megbeszélt helyen összejön, hogy ott valami meghökkentőt vagy szokatlant csináljon. Lehet ez egy szülinapi köszöntő kedvenc buszsofőrünknek vagy egy picit irányítottabb, marketing céllal létrejövő...tovább »

 

Harmadik helyezett: A világ legmagasabb csúszdája

A brazíliai Beach Parkban található a világ legmagasabb csúszdája az Insano . 41 méteres magassága nagyjából egy 14 emeletes épület tetejéről való leszánkázást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy 4-5 másodperc alatt akár 105 km/h-ra is felgyorsulhat az ember. (...tovább »

 

Negyedik helyezett: Szeretsz drámázni?

A tegnapi rendhagyó TicTac flash mob igencsak megmosolyogtatott minket, de még mielőtt felocsúdhattunk volna a tudatból, hogy tánc és éneklés nélkül is ügyesen össze lehet kalapálni egy ilyen típusú reklámot máris belebotlottunk egy másik hasonlóan szellemes alkotásba...tovább »

 

Ötödik helyezett: Nincs jobb reklám az elégedett ügyfélnél

Ahogy a cím is mutatja, az elégedett ügyfél egy cégnek a lehető legjobb reklám, ráadásul hatványozottan igaz ez akkor, ha egy olyan történet van az ügyfélszolgálat és a vevő diskurzusa mögött, mint amilyen a brit Sainsbury's szupermarket-lánc és a három és fél éves Lily...tovább »

 

Reméljük továbbra is velünk lesztek és 2013-ban is együtt nézzük meg majd a legkreatívabb reklámokat a nagyvilágból!

Jövőre Veletek ugyanitt!Boldog Új Évet Mindenkinek!

U.i.: Akinek nem volt elég a reklámokból azok feltétlenül nézzék meg a tavalyi TOP 5-ös listát is! ;)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr274984996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása