Egy igazán jó vacsora

Egy igazán jó vacsora

2012. október 02. | Akos Moldvan

coca_cola_lets_eat.png A boldogság szó hallatán egyelőre még nem a Coca-Cola jut az ember eszébe (szerencsére), de ha reklámok közül kellene választani, biztos lennének páran, akiknek az üdítőgyár ugrana be. Rengeteg reklámban operálnak az érzésekkel, próbálják a brandet élményekkel, hangulattal szerethetővé tenni.

Egyébként meg jól csinálják. Sokkal szívesebben nézi az ember pl. a Hapiness Factory névre hallgató rövidfilmet, mint azt, hogy hüvelygomba vagy haspuffadás gyötri-e jelenleg a Szabó családot.

A klasszikus reklámfilmektől elrugaszkodva, a Coca-Cola legújabb dobbantása Nápolyban, egy aprócska téren történt. Céljuk nem volt más, mint összehozni egy jó kis kajálásra az embereket, jó hangulatot teremteni és hagyni, hogy élvezzék kicsit az életet. Erre pedig nincs is tökéletesebb hely Olaszországnál, ahol egy késő délutáni, kora esti össznépi fiestában nagyjából bárki benne van.

Az ital természetesen adott volt, de a híres séf, Simone Rugiati által készített ételek közül bőven volt választanivaló.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr34814967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása