TOP 5 legnépszerűbb bejegyzés - 2011

TOP 5 legnépszerűbb bejegyzés - 2011

2011. december 31. | Akos Moldvan

Nézzük mely cikkek voltak idén a leglátogatottabbak, legmegosztóbbak vagy épp a  legnépszerűbbek. A statisztika szerint, az alábbi 5 bejegyzés került legtöbbször megtekintésre a blogon:

Első helyezett: A világ legnagyobb 3D-s aszfaltrajza!

A Reebok CrossFit egészen extrém promócióval keltette fel a márka iránt érzékenyek érdeklődését 2011. november 17-én. Egy brit művészt, Joe Hill-t kérték fel a 3D Joe and Max cégtől, hogy alkossák meg a világ legnagyobb aszfaltrajzát termékük népszerűsítéséhez. A...tovább »

 

Második helyezett: Egy liter fény csodákra képes

Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa ( MyShelter Foundation )...tovább »

 

Harmadik helyezett: Egy ölelés többet mond minden szónál

Bár még csak hétfő van, azt hiszem bátran kijelentem, hogy a hét számomra legkedvesebb reklámját ma fogjátok látni. Imádnivaló, megható és egyszerű promóció a Pro Infirmis -től, Svájcból. A kampány középpontjában egy óriás plüssmackó bőrébe bújt ember áll, aki a...tovább »

 

Negyedik helyezett: 20+1 ötletes gerillamarketing és ambient hirdetés

Újabb fényképes gyűjtemény, újabb ötletes reklámok és hirdetések. Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek! 1. Superette ...tovább »

 

Ötödik helyezett: 15+1 feltűnést keltő hirdetés

Az előző fényképes válogatás a toplista élére ugrott a blogon lévő bejegyzések között, úgyhogy a népszerűségre való tekintettel... folytatódik a sor egy újabb hasonló gyűjteménnyel. Manapság az óriásplakátok és egyéb hirdetések rengetegében valóságos...tovább »

 

Reméljük továbbra is velünk lesztek és 2012-ben is együtt nézzük meg a legkreatívabb reklámokat a nagyvilágból!

Jövőre Veletek ugyanitt!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr53498748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása