Vasárnapi klasszikus: Sziget Peti

Vasárnapi klasszikus: Sziget Peti

2011. december 11. | Akos Moldvan

A Sziget Fesztivál népszerűsítésére 2009-ben (és 2010-ben is) Janklovics Pétert kérték fel, aki a székesfehérvári Vörösmarty Színház oszlopos tagja és az utóbbi időben Stand-up comedy-s fellépő is.

2009-ben egy általa Lacinak elnevezett karaktert és Petit a nagydumás "vagány" csávó figuráját hozta iszonyatos népszerűséggel. A közvetlen környezetemben egyaránt "tetszetős volt" a dárenbésszre duddorgó suttyó és a PRODIDZSÁJ számok előadója, az utca fenegyereke is.

Magyar reklámként nem sok rövidfilmet tudunk felmutatni a blogon, de örüljünk, hogy néha van ami megmozgatja a rekeszizmokat és a netes társadalmat is annyira jól sikerül. Nosztalgiázzunk hát Lacin és Petin a két f.szagyereken! :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr873454727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása