A legszebb ajándék!

A legszebb ajándék!

2011. november 16. | Akos Moldvan

Valószínűleg már sokan találkoztak a következő reklámmal, hiszen járja az internetet fénysebességgel. De nem is kell ezen nagyon csodálkozni, mert valóban nagyon aranyos reklámot sikerült összehoznia az angol John Lewis áruházláncnak.

john-lewis-2011.jpg

A rövidfilm november 11-én startolt az szigetországi X-Faktor szünetében és a Youtube-on már most 1 milliós nézettség felett jár. Karácsony témakörben nem könnyű maradandót alkotni, elrugaszkodni a kliséktől és a meghittségbe belefulladó sablon történetektől, de azt hiszem az Adam & Eve reklámügynökségnek most sikerült egy nagyot dobbantania. És, hogy ezt mennyire nem csak én gondolom így, annak legjobb példája az a tény, hogy külföldi oldalakon így november közepén már bátran ráragasztották a "2011 legjobb karácsonyi reklámja" címet az alkotásra.

Megható és roppantmód aranyos történet, melyet felesleges előzetesen vázolni, hiszen csak akkor fog igazán ütni, ha mindenki szépen végignézi!

Ezek után alig várom már a Karácsonyt. Hát Ti? :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr823386423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása