Vasárnapi klasszikus: Audi vs. BMW

Vasárnapi klasszikus: Audi vs. BMW

2011. július 24. | Akos Moldvan

 

Facebook követőink már hallották a hírt két újításunkról. A péntek ezentúl Az olvasók kedvence nap lesz, a vasárnap pedig a régi klasszikusoké. Nyílván nem a véres hurka, májas hurka jellegű reklámokra gondolok - bár azoknak is megvan a maga szépsége -, hanem a pár évvel ezelőtt nagy hype-ot kavart rövidfilmekre, melyeknek népszerűsége online berkekben az átlagos fölött volt jóval. A múlt heti Pepsi Truck után ismét maradunk a "jármű" témakörben.

Biztosan sokan emlékeztek például az Audi és a BMW nagy plakátharcára (Ha mégsem, tekintsétek meg itt). Az a sakk játszma a BMW mattjával zárult.

Nem sokkal utána azonban újabb harc ütötte fel a fejét a Youtube-on. Bár a harcban általában mind a két fél részt vesz, de itt ismét az Audi kapott egy kisebb fajta tockost a Müncheniektől. Klasszikus és szórakoztató vasárnapi darab! :)


De, hogy az Audi szimpatizánsoknak is jól teljen a hétvége utolsó napja, íme egy ötletes reklám, melyben kiütéssel győz az Audi a többi prémiummárka felett.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr493084498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása