Írd a sztorit kedved szerint!

Írd a sztorit kedved szerint!

2011. június 16. | Akos Moldvan

 

A Tipp-Ex egy javítófestékeket gyártó cég, amely népszerű Európában, de viszonylag ismeretlen az Egyesült Államokban. Az írógépek számának csökkenése után a hibajavító folyadék eladások száma jelentősen lecsökkent. A márka szerette volna felkelteni az amerikai emberek érdeklődését a Tipp-Ex termékek iránt, ezért kifejezetten a Youtubera kihegyezve, 2010. szeptemberében egy rendkívül ötletes reklámkampányt készítettek.

Ezeknek az újfajta, úgynevezett "Take-over" Youtube kampányoknak a lényege, hogy nem korlátozódik az adótt kisfilm képkockáira, hanem kattintással ösztönzi a nézőt arra, hogy folytassa a történetet amit elkezdett.

A sztori röviden annyi, hogy egy vadászra rátámad egy medve és nekünk kell döntenünk arról, hogy lelőjük-e vagy sem. Miután kiválasztottuk a folytatást, főhősünk megállítja a történetet és a Tipp-Ex hibajavító segítségével arra kér minket találjunk ki inkább egy teljesen más befejezést, hátha happy end lesz.

Innentől kezdve angol igék megadásával több mint 50 féle sztorit kreálhatunk. Rendkívül szórakoztató befejezések vannak, íme pár tipp, amit semmiképpen sem érdemes kihagyni: work, hang out, play football, washes, smoke, draw, tipp-ex, fucks, eats, sings, watches tv, drinks, dances, loves, cooks, sleeps, dream, breakdance, drugs, farts, fights, kills, moonwalk.

A kampány természetesen óriási sikert aratott az interneten és bár a márkára nem könnyű figyelni, annyi inger ér minket elsőre, az amerikai piacot sikeresen bevették a Tipp-Ex termékekkel.

Tipp-Ex - Write and Rewrite
 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr652991471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása