Nem fogsz hinni a saját szemednek!

Nem fogsz hinni a saját szemednek!

2016. december 08. | Akos Moldvan

evan_ca.jpgMielőtt bármit is írnék a reklámról, annyit kérnék BELETEKERÉS NÉLKÜL NÉZD VÉGIG, áldozd rá ezt a 2 és fél percet. Megéri!

Furcsa lesz egy ideig, hogy egy klasszikus gimis love story két percben elmesélve miért is olyan érdekes, de a BBDO New York nagyon szuper módon fogta meg a lényegét a film mondanivalójának.

A történet Evanről, egy gimis srácról szól, aki a könyvtárban annyira unja magát, hogy elkezdi felírogatni a gondolatait az íróasztalra. Legnagyobb meglepetésére ezekre az írásokra napról-napra válaszok is érkeznek egy ismeretlen lánytól. Evannak annyira felkelti a figyelmét újdonsült titkos levelezőpartnere, hogy ahol csak lehet próbálja keresni, kutatni a lányt, hátha sikerül megtalálni. A bimbózó kapcsolatnak a nyári szünet miatti könyvtár bezárása vet véget... Vagy mégsem?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr2512032937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása