Elgondolkodtató karácsonyi reklámfilm a Telekomtól

Elgondolkodtató karácsonyi reklámfilm a Telekomtól

2016. november 15. | m.ancs

A mai nappal indul a Magyar Telekom karácsonyi kampánya, melyben egy igencsak sokakat érintő témát dolgoznak fel.

Még a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy a felek között kialakul egy teljesen természetes érzelmi távolság, ha időről időre nem szánnak energiát arra, hogy ápolják a kapcsolatot. A telekommunikációs cég szerint azonban az ünnepek jó alkalmat és keretet adhatnak arra, hogy kimutassuk az egymás iránt érzett szeretetünket egy kicsi, emberi gesztussal, és ezáltal megújítsuk a kapcsolatainkat.

Nem számít a távolság, ha van, ami összeköt

Ezért idén karácsonykor arra biztatják az embereket, hogy hidalják át a távolságokat, és kerüljenek újra közelebb egymáshoz. A TV-ben mától látható image reklámfilmjükben olyan távolságokat mutatnak be, amelyek nem óriási traumákból, életre szóló konfliktusokból fakadnak, hanem átlagosak, egyszerűek és emberiek. Így a történetek inspiráló tanmese formájában adnak át egy érzelmes üzenetet az emberi kapcsolatokról és az azokat meghatározó értékekről: a megbocsátásról és az elfogadásról.

A fenti image filmet még számos egyéb reklámfilm és kreatív fogja támogatni a kampányban, melyek a tarifa szpotokat elnézve jóval könnyedebb hangvételűek és humorosabbak lesznek, feloldva ezzel kicsit a fő film komolyságát.

Mindenesetre talán érdemes egy percre elgondolkodni nekünk is azon, hogy ki vagy kik lehetnek azok az életünkben, akiktől az utóbbi években kicsit eltávolodtunk, de szívesen nyitnánk feléjük újra. Kezdetnek elég egy SMS vagy egy rövid telefonhívás is. :) 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr7711957173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása