A cuki reklámmal nyitotta meg a karácsonyi szezont a John Lewis idén is

A cuki reklámmal nyitotta meg a karácsonyi szezont a John Lewis idén is

2016. november 13. | Akos Moldvan

A korábbi évekhez hasonlóan idén is izgulva várta az ember azt a novemberi napot, amikor a brit John Lewis áruházlánc közkinccsé teszi legújabb karácsonyi reklámfilmjét, nem hivatalosan megnyitva ezzel a karácsonyi szezont. Pár napja ez meg is történt és ahogy arra számítani is lehetett, az Adam & Eve/DDB ügynökséggel készített rövidfilm idén sem nékülözi a cukiságot. A hagyományoknak megfelelően az idei alkotás is egy kifogástalan minőségű, remekül megkomponált, megható filmecske lett, mely idén az érzelmek és a szépség mellett, még a viccet sem nélkülözi.

Nem az első alkalom az sem, hogy állatok bukkanak fel az akutális John Lewis filmben, de idén biztosra mentek és egész kisállat armadát vonultattak fel, hogy egy szem se maradhasson szárazon. A reklám felénél már-már azt gondolná az ember, hogy hirtelen egy klasszikus Walt Disney-rajzfilmbe csöppent, hiszen lesz itt róka, borz, süni és mókus is... De azért a prímet mégiscsak Buster a boxer viszi. Hogy miért? Íme:

Ha lemaradtál az elmúlt évek John Lewis karácsonyi reklámjairól, mindenképp pótold:
2011 - A legszebb ajándék!
2012 - Az utazás
2013 - A medve és a nyúl
2014 - Monty, a pingvin
2015 - #ManOnTheMoon

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr7811956959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása