Újabb őrült húzás Alex Thomsontól a Hugo Boss új videójában

Újabb őrült húzás Alex Thomsontól a Hugo Boss új videójában

2016. március 19. | Akos Moldvan

Alex Thomson, brit vitorlásversenyző, ezen felül pedig a Hugo Boss egyik szponzoráltja. Talán emlékeznek páran, ő volt az, aki nagyjából négy éve öltönyben feszített egy 60 lábas, 45 fokban bedöntött vitorlás vízből kiálló tőkesúlyán. Sokan persze értelemszerűen Photoshop trükköt sejtettek a mutatvány mögött, de a csapat hamar eloszlatta a kételyeket az alábbi videóval:

Aztán 2014-ben újabb őrült produkcióval lepte meg a nagyérdeműt. Cadiz partjainál döntöttek úgy, hogy legjobb lenne felmászni a nagyjából 30 méter magas árboc tetejére, miközben a vitorlás természetesen szelte a habokat a vizen. Innen meg hát hogy jut le az ember a legegyszerűbben, nyilván ugrik egy fejest, nyilván Hugo Boss öltönyben. Nyilván.

Eltelt két év ismét. Ideje volt megfejelni az előző videókat. Egy ideje a Mercedes is beszállt harmadik tettestársként az extrém produkciók kivitelezésébe, így az ő asszisztálásukkal készült el a legújabb rövidfilm, mely minden eddigit felülmúl. Nem is lövöm le a poént, mindenki nézze meg maga és ámuljon-bámuljon.

Kíváncsian várom 2018-ra mit találnak ki a srácok, ezt nehéz lesz felülmúlni. A videót a Vitorlás tudattágítás blog spottolta nekünk.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr798478838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása