A McDonald's trollkodott egyet a Burger Kinggel... Az meg visszacsapott

A McDonald's trollkodott egyet a Burger Kinggel... Az meg visszacsapott

2016. március 01. | Akos Moldvan

Történt, hogy a McDonald's pár hónapja olyannyira vicces hangulatba került, hogy kitaláltak egy kis fricskát legnagyobb konkurenciájuknak a Burger Kingnek. Kerestek egy útszakaszt, ahonnan viszonylag távol esik a legközelebbi Burger King, cserébe pedig meglehetősen közel található egy McDrive.

Csináltak hát két táblát. Mindegyiken az adott gyorsétteremhez vezető út iránymutatása látható, de míg a McDonalds-é egy klasszikus tábla "5 km egyenesen" felirattal, addig a Burger King-é egy olyan - valószínűleg a valaha felállított legmagasabb - közúti tábla ami hosszasan magyarázza, hogy a következő 258 km-en mikor, merre kell majd kanyarodni.

A Burger King belement a "csatába". Kiegészítették a McDonald's eredeti reklámját. Mondhatni, befejezték a félbehagyott történetet. Így kell ezt. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr298430716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása